Aktiviteter

Praktisk info om undervisningen:


Alle kan være med. Vi vil gerne invitere dig til at parkere den indre dommer, kritiker og stræber udenfor. Her skal du nemlig ikke præstere, stramme dig an, eller pukle. Vi inviterer dig til bare at være dit fantastiske dig.

Så har du brug for en pause midt i undervisningen, så tag den pause. Lig eller sid stille og bare lyt. Gå ud og kom tilbage. Sæt dig i caféen resten af klassen og fordøj. Mærk. Det din krop og det din krop mærker er ikke forkert. Lyt til den. Den er fantastisk.


Vi arbejder i undervisningen med åndedræt, nervesystem, krop og sind. Har du spørgsmål eller er der noget der undrer dig før, under eller efter undervisningen, så spørg. Spørg spørg spørg. Nysgerrighed er værdsat. Spørg den pågældende underviser eller spørg en anden. Vi  kan kontaktes pr. telefon  eller mail.

Se evt. kontaktinformationer under "kontakt".


Ved afbud 

Der er ingen tidsgrænser, pengebøder, sure miner eller hvad der måtte ligne. Kommer du ikke til den klasse/det arrangement du er tilmeldt, så er der nok en rigtig god grund. Det er bare rigtig skønt, hvis du  husker  at slette til tilmelding, for så kan en anden måske nå at få din plads.

Undervisere:

Læs lidt om vores fantastiske undervisere her.

Forløb/kurser

Der er et stort udbud af forløb, kurser og uddannelser her i huset. Se mere her.

Uddannelser:

Mindfulness Akademiet har sine uddannelser her i huset - læs mere på deres hjemmeside her.

Blog:

KarbechKarbech Mindful Life er grundlagt i april 2017 af uddannet Børneyogalærer og Mindfulness Advanced Practitioner

Elin Karbech.


"Min intention er bl.a., at støtte op om, at vi alle finder ro og overskud i hverdagen, så vi kan være bevidst nærværende sammen.


Jeg tror på, at vi kan gøre verden til et sted, hvor der er plads til os alle og hvor vi kan se, hvor forbundet vi alle er.

Jeg tror på, at vi - du og jeg - kan mere end vi tror og at vejen frem starter her.

Nu.

Under egne fødder".  


Månedens Citat:

I have no special talents, I am just passionately curious!

Albert Einstein

TAK

Har du husket at sige tak i dag? Måske du kan prøve i aften.. lige inden du lukker øjnene for at sove, så tænk på tre ting du har oplevet i dag, som du er taknemmelig for.... og mærk så efter hvad det gør ved dig!


Det er ikke den nemmeste opgave jeg har kastet mig ud i her, at lave denne  hjemmeside. Men det går. Det er en hjemmeside fuld af håb og drømme. Så håbefuld knokler jeg videre, alt imens jeg priser mig lykkelig over, at der findes skabeloner…


❤️

Elin