Børnene

Børn/tweens/teens

Denne side er under udarbejdelse...Yoga


Børneyoga for børnVi har børneyoga forløb for børn i  aldersgruppen 3-12 år. De er inkl. i et Full Circle medlemskab og Circle betaler halv pris. Yoga for 13-16 årige tilbydes ligesom mindfulness forløbene separat. Læs mere om de enkelte klasser og forløb ved at trykke på knappen.Barn+Voksen


Vi tilbyder ofte tiltag for børn med en voksen


Vi tilbyder i perioder mindfulness og yoga for børn og voksne sammen. Det har indtil nu været for 6-8 årige og en voksen, men følg endelig med her eller på vores FaceBook side for flere tiltag.

Praktisk info vedr. børneyoga klasserne:

Yoga dyrkes bedst i behageligt tøj og med bare tæer.

Når det så er sagt, vil vi aldrig tvinge nogen til at tage  strømperne af.

Vi har masser af måtter til låns, men du er selvfølgelig altid hjertelig velkommen til at medbringe din egen måtte, hvis du foretrækker det.

ALLE kan være med til yoga. Det er ikke svært og yoga tilpasses den enkelte. Du skal ikke tilpasses yogaen, det er omvendt. Det er ikke en konkurrencesport, det er leg.

Det er en god idé at forsøge at have spist af senest en time inden klassen. Info: slik og sodavand og yoga er knap så smart sammensat, så har du brug for en lille snack/et mellemmåltid inden klassen - og det kan man da sagtens have brug for - så må det gerne bestå af frugt/grønt/en grovbolle/rugbrødsmad og en slurk vand  el.lign.

Klassens varighed bliver tilpasset aldersgruppen. Generelt ml. 30-45 min.

De helt store børn kan sagtens klare længere klasser og uanset hvad, sætter vi en hel time af til det. Så har man nemlig tid til at komme ind og ud ad døren.

Læg mærke til at vi tager ofte billeder/optager viedoer. Dette er KUN til brug på vores hjemmeside, FB og Instagram. Hvis du ikke ønsker, at være med på billeder, afleverer du blot en underskrevet seddel til yogalæreren herom.

Sidst men ikke mindst:

Forbered dig på, at det nok bliver mega hyggeligt.

Psssst.... Har du husket at sige tak i dag? Inden du lukker øjnene for at sove i aften, så prøv at huske tre ting du har oplevet i dag, som du er taknemmelig for.

Det er ren terapi .

5 hurtige:


  • Behageligt/løst tøj og gerne bare fødder
  • Yoga på fyldt mave er mindre sjovt
  • Har du ikke egen måtte? Vi har masser.
  • Yoga er ikke en konkurrence
  • Det bliver SÅ hyggeligt

Karbech


Karbech børneyoga blev grundlagt i april 2016 af uddannet børneyogalærer

Elin Karbech.

"Vores intention er at især børn, men også deres forældre/primære voksne finder ro og overskud i hverdagen.

Får krop og sind i balance, så vi kan møde livets udfordringer fra et sundt og stærkt sted".

Børneyoga


Til alle børn


Vigtigheden af at kunne finde ro og at kunne trække vejret sundt er større end nogensinde. Vi har ofte så travlt i vores hverdag, at vi netop glemmer dette. Yoga kan hjælpe os tilbage til en grundlæggende  harmoni mellem krop og sind, så vi er sunde og stærke i mødet med livets udfordringer. Den eneste bivirkning der kan forekomme en smidigere krop ;-)