Vores klasser

Vores klasser


Vores fantastiske udbud af spændende forløb og "drop in" klasser!


At leve med sorg (OBS! 2018)


Har du mistet en nærtstående for nylig eller indenfor de sidste par år?

Har du brug for at møde din sorg og finde måder til at integrere den i dit liv?


Et af vores fælles livsvilkår er døden. Vi skal alle dø. Og vi oplever alle at miste en, vi elsker. I vores kultur byder vi ikke rigtigt døden og sorgen velkommen og vi lærer ikke, at døden er naturlig og en del af livet. Døden er tabu og når den så kommer, rystes vi så voldsomt, at det kan blive svært at leve videre med sorgen.


Den nyeste sorgteori fortæller os, at vi lever i to spor. Det ene spor, hvor vi er rettet mod den døde, tabet, følelserne og det andet spor, hvor vi er rettet mod det nye forandrede liv, der skal leves fremover. Sorgen er der altid, enten i forgrunden eller baggrunden. Fylder mere eller mindre. Men den forsvinder aldrig. Selv efter mange år, vil der være perioder, hvor sorgen fylder. Og det er helt naturligt. Sorgen skal ikke overstås, men accepteres som en del af livet.


Hvordan finder vi et hjem til sorgen. I os selv. Hvordan lader vi den leve i os uden at den overtager vores liv, så vi har en følelse af, at vi kun overlever. Og ikke rigtigt lever. Hvordan kan vi leve et liv igen med livsglæde, samtidig med at vi omfavner sorgen.


I denne gruppe arbejder vi med at integrere sorgen. Åbner for den, omfavner den. Er nysgerrig på den. Og byder den velkommen. Vi arbejder med yoga, meditation, dialog og mindfulness-principperne kærlig venlighed og accept gennem forskellige øvelser.


Jeg møder dig fra hjertet. Der er plads til alle følelser, tanker, tårer, grin og delinger. Jeg skaber rammerne for et tillidsfuldt og trygt rum, hvor der både er plads til fællesskabet og den enkelte. Vi skal ikke fixe hinanden, men åbne for et rum, hvor vi kan dele og mærke sorgen og inspirere hinanden til et mindfuldt liv med sorgen.


Der er plads til 5 deltagere


Vi mødes 5 mandage kl. 13.30-15.30 på følgende datoer: d. 26.02., 05.03., 12.03., 19.03., 26.03. (2018)

Som udgangspunkt skal du kunne mødes på alle datoerne. 

Denne gruppe er en del af medlemskabet i Karbech Mindful Life.

Er du Full Circle medlem er det gratis. Er du Circle medlem koster det kr. 600,-. Er du ikke medlem koster det kr. 1200,-.


Underviser: Henriette Dan – jeg er uddannet Mindfulness Instruktør, ID Psykoterapeut, Yogalærer. Du kan læse mere om mig på min profil under ”Undervisere”.


Jeg glæder mig til at møde dig.

Pranayama with Parvati - Taste life to the fullest


Pranayama, the practice of controlling the breath lies at the heart of yoga.

The ancient sages were cultivating and channeling prana, the vital force, in order to tune into the high frequency of the Universe. This vital energy is nourishing the physical and subtle layers of the body. The way you feel and the quality and amount of thoughts are based upon the continuous and steady flow of prana through your body.

The most important gift that we receive when we come into this world is breath and it’s also the last thing that we experience. In this process:

- You will learn how to breathe properly and that will have an

     impact on your daily emotional state

- sleeping patterns and the ability to handle stressful situations

- you will bring harmony between your body, mind and spirit

- your mind will become calmed, rejuvenated and uplifted

- you will be led into a deep state of meditation

- you will significantly improve the quality of your life.


The breath is the bridge between our conscious mind and our body and because the balance between the physical body and the energetic body is the key to a nourished life, I invite you to take advantage of this powerful combo and have a rejuvenating 3 hours of Pranayama and Body SDS Grundtræning.

The class will be guided in English  from 16:00 am to 16:45 am in the following dates: 21/2,  28/2, 14/3. (OBS! 2018)

Restorativ Yoga 2 timer - underviser Elizabet (EJ)


Restorativ Yoga er en genopbyggende Yoga.

Du vil blive lagt i forskellige skønne restorative stillinger, hvor kroppen kan slippe helt og slappe af. Vi bruger bolster/pøller, tæpper, klodser m.m.

Da du ligger helt stille i lidt længere tid ad gangen, er det en god idé at tage trøje og sokker med. Alt andet udstyr har vi.


Der er påvist effekt på stress, uro, angst, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer, forhøjet blodtryk, hovedpine, migræne, ryg/nakke problemer, kroniske smertetilstande, menstruationssmerter, overgangsalder...

Bemærk:

Der kan efterfølgende være stilhed, lethed og ro i krop og sind ;-)

Under udarbejdelse....Under udarbejdelse...

Under Udarbejdelse...


Under udarbejdelse....


Under udarbejdelse...


Under udarbejdelse...